Λαύριο-Ολυμπιακός 72-108: Σερέλης: «Δεν ήμασταν καν στο γήπεδο» (vid)

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τη βαριά ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα λάθη και στο κακό δεύτερο ημίχρονο.

Λαύριο-Ολυμπιακός 72-108: Σερέλης: «Δεν ήμασταν καν στο γήπεδο» (vid)

Βαριά ήττα γνώρισε το Λαύριο από τον Ολυμπιακός με τον Χρήστο Σερέλη μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει στην ΕΡΤ και να στέκεται στα λάθη των παικτών του, αλλά και στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

«Ήταν αγωνιστικά ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Προφανώς και θα θέλαμε να ήμασταν πολύ περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι δεν ήμασταν καν στο γήπεδο, αλλά υπήρχαν και σημάδια από το πρώτο. Μπορεί να χάναμε με έντεκα πόντους, ωστόσο μέσα στο γήπεδο φαινόταν όχι μόνο ότι δεν το πιστεύαμε, αλλά ότι δεν ήμασταν τόσο μαχητικοί, όσο θα έπρεπε σε φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει.

Υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσαμε να τις είχαμε διαχειριστεί καλύτερα, να είχαμε χρησιμοποιήσει καλύτερα τα φάουλ, να είχαμε σταματήσει τον ρυθμό όταν έπρεπε, να είχαμε τρέξει όταν έπρεπε, δεν το κάναμε αυτό», είπε ο Χρήστος Σερέλης.