Έλαμψε ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού Κολοβέρος, υποκλίθηκε ο Σεγκούρα (vid)

Ο προπονητής του Ιωνικού, Κούρο Σεγκούρα, αναφέρθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση του 19χρονου Ιωσήφ Κολοβέρου, τον οποίο και πιστεύει και παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Έλαμψε ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού Κολοβέρος, υποκλίθηκε ο Σεγκούρα (vid)

Ο προπονητής του Ιωνικού, Κούρο Σεγκούρα, αναφέρθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση του 19χρονου Ιωσήφ Κολοβέρου, τον οποίο και πιστεύει. Ο Κολοβέρος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού. Ο 19χρονος γκαρντ σε 35:19 λεπτά είχε 23 πόντους με 5/8 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 1/2 βολές, ενώ είχε επίσης 6 ριμπάουντ (5 αμυντικά, 1 επιθετικό), 4 ασίστ, 1 τάπα και 2 κερδισμένα φάουλ. Μια σπουδαία εμφάνιση από τον παίκτη του Ολυμπιακού, που επιβραβεύτηκε με 25 πόντους στο σύστημα ranking.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός κόουτς της ομάδας, Κούρο Σεγκούρα, δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει πόσο νεαρός είναι και ποια είναι η ηλικία του. Είναι καταπληκτικός. Κάθε μέρα προπονείται με τη σωστή νοοτροπία και τον εμπιστευόμαστε. Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι αλλά το ότι έχει καρδιά. Δεν έχει εμπειρία αλλά τον χρειαζόμαστε κι έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι δύσκολο να παίζει κάθε μέρα έτσι αλλά να είστε σίγουροι ότι τον πιστεύουμε και τον εμπιστευόμαστε».

Σχετικά με το παιχνίδι, σημείωσε ότι… «χρειαζόμασταν τη νίκη, υποφέραμε την περασμένη εβδομάδα από τραυματισμούς αλλά μπήκαμε με σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Παίξαμε με καρδιά και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Στις κρίσιμες στιγμές δείξαμε τη φιλοδοξία που έχουμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη στην παράταση.

Ξέραμε ότι ο Άρης είναι τρομερή ομάδα, το έδειξε την περασμένη εβδομάδα όπου επέστρεψε από το -19 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Περιμέναμε ότι θα επέστρεφε. Είχαμε πρόβλημα στη διαχείριση των παικτών λόγω των τραυματισμών, αλλά σημασία έχει ότι έστω και στην παράταση κερδίσαμε το παιχνίδι».