Ηρακλής: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νεοαποκτηθείς Ντάνιελς

Το νέο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Τράβις Ντάνιελς, πάτησε Θεσσαλονίκη, την ώρα που η νέα ομάδα του ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με το Περιστέρι στη 2η αγωνιστική της Basket League.

Ηρακλής: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο νεοαποκτηθείς Ντάνιελς

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή βρίσκεται από σήμερα (9/10) ο Τράβις Ντάνιελς. Ο 29χρονος και ύψους 2,03 μ. Αμερικανός φόργουορντ έφτασε στη συμπρωτεύουσα το μεσημέρι για να αποτελέσει τον έκτο ξένο παίκτη του «γηραιού».

Ο Ντάνιελς θα μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται στις προπονήσεις της ομάδας προκειμένου να είναι σύντομα σε θέση να την ενισχύσει στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά άλλα, οι παίκτες του Ηρακλή ολοκλήρωσαν σήμερα χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού (10/10, 17:00, ΕΡΤ 3) εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της Basket League. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Ιβανώφειο, παρόντος και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Θόδωρου Δρακόπουλου, και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας για την αναμέτρηση με το Περιστέρι, τόνισε: «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Περιστερίου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πιστεύω ότι ένας καθοριστικός παράγοντας για ολόκληρη τη χρονιά θα είναι ο τρόπος που θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαστε έτοιμοι από κάθε πλευρά. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή ομάδα και για αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε όπως πρέπει και με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα νικηφόρο ξεκίνημα».