Λιόλιος: «Με τις κλοτσιές θα φύγουν όσοι διαιτητές αδικούν ομάδες!»

Αμείλικτος σε θέματα διαιτητικών αποφάσεων που στοιχειοθετούν αδικίες θα είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, όπως διεμήνυσε στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας, στους οποίους παρουσίασε τον νέο ειδικό σύμβουλο Χρήστο Χριστοδούλου.

Λιόλιος: «Με τις κλοτσιές θα φύγουν όσοι διαιτητές αδικούν ομάδες!»

Αποφασισμένος να πατάξει τα φαινόμενα διαιτητικών αδικιών του παρελθόντος εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος.

Παρουσιάζοντας τον νέο ειδικό σύμβουλο της ομοσπονδίας σε θέματα διαιτησίας, Χρήστο Χριστοδούλου, στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας, ο Λιόλιος τόνισε ότι δεν θα γίνουν ανεκτά από την πλευρά του ανάλογα κρούσματα στο μέλλον.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ξεκαθαρίζοντας με σκληρή γλώσσα ότι θα φύγουν με τις... κλοτσιές όσοι διαιτητές επιχειρήσουν να αλλοιώσουν αποτελέσματα αγώνων στο εξής!

«Έδωσα λευκή επιταγή στον Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα», είπε αρχικά ο Β. Λιόλιος και συνέχισε: «Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό, διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος».

Όσον αφορά τα διαιτητικά λάθη περασμένων ετών, πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλοτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για έναν χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».

Από τη μεριά του, ο Χριστοδούλου ανέφερε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτε άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μη νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι, θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας ποιος θα "κοπεί"».