Παναθηναϊκός: Κοντά στην απόκτηση του Φερέλ (vid)

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αρκετά κοντά στην οριστική συμφωνία με τον 28χρονο ύψους 1.83μ. Αμερικανό γκαρντ Γιόγκι Φερέλ για την ενίσχυση της περιφέρειάς του

Παναθηναϊκός: Κοντά στην απόκτηση του Φερέλ (vid)

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Γιόγκι Φερέλ είναι ο Παναθηναϊκός, που κατέθεσε στον παίκτη βελτιωμένη προσφορά.

Οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις πριν από δεκαπέντε ημέρες, μια και ο παίκτης έβλεπε με… καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στο «τριφύλλι».

Αν και οι συζητήσεις είχαν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο και ο παίκτης ήταν έτοιμος να προβάρει τα «πράσινα» η υπόθεση «κόλλησε» λόγω των διαφορών που προέκυψαν στο οικονομικό κομμάτι.

Όμως το «χάσμα» φαίνεται πώς γεφυρώθηκε καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και ο 28χρονος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Τις τελευταίες ημέρες έγινε νέος κύκλος συζητήσεων, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο Φερέλ δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας από το ΝΒΑ, το οποίο -από τη πρώτη στιγμή- αποτελούσε την προτεραιότητά του.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποτελέσει τον παίκτη που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.