ΠΑΟΚ: Χωρίς Λοβ στην Πάτρα

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την αναμέτρηση κόντρα στην Προμηθέα χωρίς τον Ζερμέιν Λοβ.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Λοβ στην Πάτρα

Με απόντα τον Ζερμέιν Λοβ θα ταξιδέψει αύριο για την Πάτρα, για τη μεθαυριανή αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Προμηθέα, ο ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη διάταση στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού, την οποία υπέστη στο παιχνίδι για την πρεμιέρα της Α1 με το Λαύριο και θα απουσιάσει για δεύτερη συνεχή φορά από τα πλάνα του Αρη Λυκογιάννη. Έλειψε, υπενθυμίζεται, ο Λοβ και από το εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, για την 1η αγωνιστική του Basketball Champions League, με την Ιγκοκέα.

Αμφίβολος για τη μάχη με τον Προμηθέα είναι, επίσης, ο έτερος αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Καμπερίδης. Ο Ελληνας φόργουορντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις για τον τραυματισμό στο πέλμα που υπέστη στον αγώνα στη Βοσνία και δε συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση που έκανε η ομάδα στο PAOK Sports Arena.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Προμηθέα θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση, με το τέλος της οποίας η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα.