Καλύτερος Νέος παίκτης ο Κόνιαρης

Για δεύτερη σερί σεζόν ο 22χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης, πήρε το βραβείο του καλύτερου Νέου παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα. "Ευχαριστώ τους προπονητές μου", τόνισε. 

Καλύτερος Νέος παίκτης ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει παρουσιάσει βελτίωση και εξέλιξη στη καριέρα του, έχοντας ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Ο 22χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ ανταμείφθηκε για αυτό, παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου Νέου παίκτη στο ελληνικό πρωτάθλημα, για δεύτερη σερί σεζόν.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε σχετικά με το βραβείο που κέρδισε: "Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα το καλοκαίρι.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ".