Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Διαμαντίδης ζήτησαν υπομονή από τους φιλάθλους της ομάδας( vds)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ζήτησαν από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει τη νέα προσπάθεια υπογραμμίζοντας πως η ΚΑΕ είναι προς πώληση

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Διαμαντίδης ζήτησαν υπομονή από τους φιλάθλους της ομάδας( vds)

Μήνυμα ενότητας εστάλη προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη σε δηλώσεις του στην Nova.

Οι δυο παλαίμαχοι παίκτες, που τρέχουν διοικητικά την ΚΑΕ παραδέχονται ότι είναι μια δύσκολη χρονιά η οποία δεν ξεκίνησε καλά αλλά υπογραμμίζουν ότι με ενότητα θα εξελιχθεί καλά.

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά», ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Nova και συνέχισε:

«Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»…

Και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ότι είναι μια δύσκολη χρονιά υπογραμμίζοντας:

«Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα.

Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή.

Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει», κατέληξε.