Μετάθεση, κατά μια εβδομάδα, της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή έναρξης της Α2 Ανδρών κατά μία εβδομάδα. Έτσι θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, αντί για τις 9 τρέχοντος.

Μετάθεση, κατά μια εβδομάδα, της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ!

Όχι στις 9 Οκτωβρίου, όπως ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο, αλλά στις 16/10 θα ξεκινήσει η Α2 Ανδρών όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ.

Η ύπατη καλαθοσφαιρική αρχή του τόπου γνωστοποίησε την μετάθεση της έναρξης της δεύτερης, τη τάξει κατηγορίας μπάσκετ της χώρας, δίχως, ωστόσο, να γίνουν γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν σ' αυτήν την αναβολή.

«Μετά από τηλεδιάσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και μελών του Δ.Σ. με τα σωματεία, αποφασίστηκε η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, αλλά το τζάμπολ θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (16/10). Οι ομάδες θα ενημερωθούν άμεσα για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων» αναφέρει η ενημέρωση που δημοσιεύθηκε στο basket.gr.

Οι αγώνες της πρεμιέρας είναι: Κόροιβος - Αγρίνιο, Αμύντας - Πανερυθραϊκός, Ψυχικό - Παγκράτι, Καβάλα - Φίλιππος Βέροιας, Ελευθερούπολη - Δάφνη Δαφνίου, Μεσολόγγι - Μαρούσι και Οίακας Ναυπλίου - Τρίτωνας.