Συνάντηση Λιόλιου με ΠΣΑΚ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ είχε ο Βαγγέλης Λιόλιος, τη Δευτέρα (4/10). Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συζήτησε μαζί τους σε πολύ καλό κλίμα.

Συνάντηση Λιόλιου με ΠΣΑΚ

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε και συζήτησε με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ θέματα που αφορούν τους Έλληνες μπασκετμπολίστες, τη Δευτέρα (4/10).

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος υποδέχθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συζητώντας μαζί τους σε πολύ καλό κλίμα.

«Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Το «παρών» έδωσαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ο Πρόεδρος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Λίνος Χρυσικόπουλος, ο γενικός διευθυντής, Κώστας Αλεξανδρίδης και ο Νομικός Σύμβουλος, Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Η συζήτηση ανάμεσα σε δύο πλευρές έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν τον σύνδεσμο. Ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα γίνουν με επίκεντρο τον Έλληνα μπασκετμπολίστα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Ήταν η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου με τον ΠΣΑΚ και είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν κι άλλες το επόμενο διάστημα.