Ολυμπιακός: Φαβορί η NOVA για να δείξει τους αγώνες του στο πρωτάθλημα

Η ΝOVA έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια - Υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΕΡΤ - Αποφασίζουν μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Φαβορί η NOVA για να δείξει τους αγώνες του στο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Κυριακή (3/10) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ποιο κανάλι όμως θα μεταδώσει φέτος τηλεοπτικά τους αγώνες της ομάδας στην εγχώρια λίγκα;

Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει. Πρώτο φαβορί, πάντως, είναι το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας για τρία χρόνια, με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 5.000.000 ευρώ! Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετική συνεργασία εδώ και χρόνια στην EuroLeague και υπάρχει καλή σχέση.

Βέβαια, υπάρχει και το ενδιαφέρον της ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση έχει κάνει πρόταση συνεργασίας για μία σεζόν με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ. Να τονίσουμε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν την παραμικρή δέσμευση για την κεντρική διαχείριση, στην οποία συμφώνησαν πέρσι οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ, καθώς ο Ολυμπιακός δεν λάμβανε μέρος.

Αν κοιτάξει κάποιος καθαρά το οικονομικό κομμάτι, θα αντιληφθεί πως η πρόταση της NOVA είναι ξεκάθαρα καλύτερη. Το θέμα, όμως, είναι πως στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να μεταδίδονται οι αγώνες τους σε ελεύθερο κανάλι, για τους παρακολουθεί περισσότερος κόσμος. Μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν, αλλά η NOVA έχει τον πρώτο λόγο.