Μπουρούσης: Επιστρέφει στα παρκέ για την Καρδίτσα (pic)

Ο 38χρονος σέντερ Γιάννης Μπουρούσης αποφάσισε να ξαναφορέσει σορτσάκι και να ενισχύσει την Καρδίτσα, ομάδα της γενέτειράς του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Μπουρούσης: Επιστρέφει στα παρκέ για την Καρδίτσα (pic)

Την απόφασή του να επιστρέψει στα παρκέ, και να αγωνιστεί με την ομάδα της ιδιαίτερης ομάδας του, την Καρδίτσα, ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αλλάζει αυτόματα τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

O 38χρονος Καρδιτσιώτης σέντερ, αν και είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του μετά το πέρασμα του από το Περιστέρι, επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα της γενέτειράς του να βρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια», κάτι που ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει.

Έτσι, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, προσθέτει στην τεράστια καριέρα του και τον ΑΣΚ, κα τίθεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα, ενώ στην προσωπική του σελίδα στο Instagram έγραψε :

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στο παρκέ».