Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είμαστε "καταδικασμένοι" με τόσο κόσμο πίσω μας να παίζουμε με πίεση» (vid)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στην Πάτρα.

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είμαστε "καταδικασμένοι" με τόσο κόσμο πίσω μας να παίζουμε με πίεση» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στο «πρέπει» του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στην Πάτρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι μια καλή αρχή. Ξεκινάμε με αυτό το τρόπαιο, που πέρυσι το χάσαμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε. Θέλουμε πιεστική άμυνα. Σήμερα δεν φαίνεται στο σκορ, γιατί χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Προμηθέας επιτίθεται στα πρώτα 3-4'', είναι φοβερό. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα. Είμαι χαρούμενος γιατί προσθέτουμε έναν τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Είμαστε μια διαφορετική ομάδα φέτος. Ο κόουτς θέλει να βάλει τη φιλοσοφία του. Όλοι έχουμε πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Ανεξαρτήτως κατάστασης η ομάδα θέλει να κυνηγάει τίτλους. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν και είμαστε χαρούμενοι. Σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει χαλάρωση. Είμαστε "καταδικασμένοι" με τόσο κόσμο πίσω μας να παίζουμε με πίεση. Θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.

Παναθηναϊκός- Προμηθέας 92-83: Πήρε τον πρώτο τίτλο της σεζόν (highlights)

Ο κόουτς είναι ένας προπονητής που έχει δομή. Βοηθάει την ομάδα να παίξει στο μάξιμουμ, επικεντρώνεται στην άμυνα. Είναι δίκαιος και λεπτομερής και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλουμε χρόνο, είχαμε αλλαγές παικτών και προπονητή. Δεν είναι εύκολο, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία. Το αποτέλεσμα είναι χαρμόσυνο».