Δέδας: «Ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Στέφανος Δέδας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Προμηθέα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας

Δέδας: «Ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, στάθηκε στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Σούπερ Καπ με τον Προμηθέα, ενώ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Πατρινών.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μαζί με τον Προμηθέα στο σκορ, είχαμε ένα καλό δεύτερο δεκάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξαν ρόλο τα δύο συνεχόμενα «τετράποντα» που μεγάλωσαν τη διαφορά, χωρίς να είναι διαφορά των ομάδων τέτοια.

Δεν είχαμε τον τρόπο να γυρίσουμε, προσπάθησα να ενεργοποιήσω λίγο τα παιδιά. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο.

Χάσαμε δίκαια και αξίζουν συγχαρητήρια τον Προμηθέα. Μια νέα ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα που τη καθηλώνουν, όμως είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σύντομα. Και θα γίνει αυτό» σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά για τη νέα σεζόν, με αφορμή και το νέο γήπεδο, απάντησε:

«Είναι μια σκέψη που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ΑΕΚ. Εμείς πρέπει να το καταλάβουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να αφοσιωθούμε περισσότερο στο να κάνουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα και να δούμε πως θα προσεγγίσουμε καλύτερα το παιχνίδι αμυντικά.

Οι παίκτες του Προμηθέα, τελείωσαν το παιχνίδι με 69% στο δίποντο. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την προσέγγιση μας και σήμερα, δεν ήμασταν όπως έπρεπε».