Φίνκε: «Θα παλέψουμε απέναντι σε όλους»

Ο Αμερικανός σέντερ Μάικλ Φίνκε από τον Ηρακλή πήγε στον Άρη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης

Φίνκε: «Θα παλέψουμε απέναντι σε όλους»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του ρόστερ του Άρη, έκανε ο Μάικλ Φίνκε μετά το «διαζύγιό» του με τον Ηρακλή.

Ο 25χρονος σέντερ, μια μέρα μετά την αποχώρησή του από τον «Γηραιό» και τη συμφωνία του με τους «κιτρινόμαυρους», τοποθετήθηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά: «Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να παίξω στον Αρη.

Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση, αλλά και ενθουσιώδεις φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει».

Πρόσθεσε λέγοντας για τη νέα Basket League: «Είναι μία πολύ σκληρή λίγκα και έχει πολύ καλές ομάδες, οι πιο δυνατές αγωνίζονται και στη Euroleague. Εμείς θα βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε απέναντι σε όλους τους αντιπάλους και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Άρης: Παίρνει τον Φίνκε από τον Ηρακλή!

Έχουμε ένα νεανικό σύνολο που βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου θέλω να συμβάλω σ’ αυτήν την προσπάθεια».

Κατέληξε ο Φίνκε, επισημαίνοντας: «Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι πολύ σημαντική. Οι φίλαθλοι απουσίαζαν από τις κερκίδες για περισσότερο από ένα χρόνο και περιμένω πώς και πώς να τους δω να μας υποστηρίζουν με το γνωστό τρόπο τους.

Λέω γνωστό επειδή έχω δει βίντεο με τους φίλους του Αρη και γνωρίζω ότι υποστηρίζουν μαζικά και με... θόρυβο την ομάδα. Το γήπεδό μας είναι μεγάλο και εφόσον είναι γεμάτο, θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο στην προσπάθεια που θα κάνουμε».