Σάρας για Τουπάν: «Αν έπρεπε να τον αντιμετωπίσω, θα τα έκανα πάνω μου»

Ο Αξέλ Τουπάν είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Σάρας για Τουπάν: «Αν έπρεπε να τον αντιμετωπίσω, θα τα έκανα πάνω μου»

Ο Τουπάν πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό ήταν παίκτης της Ζαλγκίρις. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε μιλήσει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Γάλλο γκαρντ/φόργουροντ:

«Ήμουν πλέι μέικερ και μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι αν είχα να παίξω απέναντι του, θα τα έκανα πάνω μου. Είναι ψηλός, έχει μακριά χέρια, κινείται καλά. Απλά χρειάζεται εμπειρία στη EuroLeague. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Είτε τον βάζω είτε όχι, την επόμενη ημέρα θα τον βρεις στο γήπεδο για προπόνηση. Έχει τρομερή επιθυμία να πετύχει και προσπαθεί σκληρά. Πάντα πιστεύω σε ανθρώπους που θυσιάζουν τους εαυτούς τους για το μπάσκετ. Αυτοί οι παίκτες πάνε μπροστά», έλεγε ο Σάρας όταν τον είχε υπό τις οδηγίες του.

Ο Αξέλ Τουπάν ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης 17/07 από τους «ερυθρόλευκους» που έψαχναν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ έχει τα στοιχεία που ζητούσε ο Μπλατ για αυτή τη θέση και αναμένεται να «λύσει» τα χέρια του κόουτς των «ερυθρολεύκων».