ΑΕΚ και Ηρακλής στα «μαχαίρια» - Η απάντηση του Αγγελόπουλου στις φωνές του Δρακόπουλου

Στον Ηρακλή «βράζουν» για το γεγονός πως η ΑΕΚ πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, σε αντίθεση με εκείνους - «Καυτές» ατάκες από Δρακόπουλο.

ΑΕΚ και Ηρακλής στα «μαχαίρια» - Η απάντηση του Αγγελόπουλου στις φωνές του Δρακόπουλου

Έξαλλος με την ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Stoiximan Basket League εμφανίζεται ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλής. Ο Θοδωρής Δρακόπουλος ανέφερε μέσω του «Metropolis» ότι θα καταθέσει μηνύσεις, ενώ χαρακτήρισε πρωταθλήτρια των ban την ΑΕΚ.

«Σήμερα (24/9) μάθαμε ότι το πρόβλημα έγκειται σε δύο καλαθοσφαιριστές, τον κ.Βεργίνη και τον κ.Ζάρα. Για την προσφορά του κ. Βεργίνη η προσφυγή του έχει απορριφθεί από την ΕΕΟΔΑΚ και δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ο πρόεδρος της επιτροπής της ΕΕΑ είπε ότι δεν του κάνει το χαρτί, θέλει άλλο χαρτί. Το δεύτερο είναι του κ.Ζάρα που θέλει να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, πριν δύο χρόνια. Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση διακόψει τις εργασίες της, με κρατική παρέμβαση λόγω ανωτέρου βίας, δεν υποχρεούται να πληρώσει κανέναν υπάλληλό της, όπως κάναμε και εμείς και δεν πληρώσαμε κανέναν παίκτη μας τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτή η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια, δεν υπάρχει καμία απόφαση που να μας επιδικάζει κάποιο ποσό.

Ο κ.Ζάρας έχει πάρει και 1,500 επιπλέον από ότι έπρεπε να πάρει. Εγώ έχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κατατεθεί μια μήνυση κατά της ΕΕΑ. Θα προχωρήσουμε όπως ορίζει ο νόμος.

Καταγγελίες στον αθλητικό εισαγγελέα κατά της ΕΕΑ είχα κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια για παράτυπες αποφάσεις που αδικούσαν τον Ηρακλή και φαίνεται ότι το κράτησαν μανιάτικο. Είναι μια επιτροπή η οποία λειτουργεί κατά το δοκούν.
Δώσανε άδεια στην πρωταθλήτρια των ban, ΑΕΚ, και να μας εξηγήσουν γιατί τόσο καιρό δεν εξετάζανε τον φάκελό της και το έκαναν την τελευταία μέρα. Εμείς καταθέσαμε τον φάκελό μας στις 10 Ιουλίου και εξετάστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν αλλάξει την απόφαση η ΕΕΑ, εγώ θα καταθέσω μήνυση εναντίον της επιτροπής», ανέφερε ο κ. Δρακόπουλος.

Απάντησε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ στη συνέχεια έδωσε δυναμική απάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, σχολιάζοντας τα εξής: «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».