Μπαρτζώκας: «Οι πρώτοι… νεοφώτιστοι που θα πάρουν το πρωτάθλημα»!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League και υποστήριξε πως θα είναι η πρώτη… νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο

Μπαρτζώκας: «Οι πρώτοι… νεοφώτιστοι που θα πάρουν το πρωτάθλημα»!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και την επιστροφή του στη Basket League, εκφράζοντας την επιθυμία του να γίνει η πρώτη… νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στην παρουσίαση της Basket League:

«Η ομάδα μας λείπει δύο χρόνια από το πρωτάθλημα. Εγώ λείπω επτά χρόνια, οπότε με χαρά είδα και πάλι κάποια πρόσωπα εδώ.

Είναι ευτυχής συγκυρία η επιστροφή στη λίγκα. Πρώτον, λόγο της παρουσίας του κόσμου, δεύτερον τα έσοδα των ομάδων είναι περισσότερα και οι ομάδες έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικές. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη διοργάνωση.

Σαν νεοφώτιστοι θέλουμε να κάνουμε θόρυβο και αν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προφανώς κάθε κίνηση που κάνεις είναι στην κατεύθυνση του να γίνεις καλύτερος. Ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία.

Είμαστε πιο έτοιμοι να παίξουμε από νωρίς καλά και να είμαστε πιο σταθεροί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ταλαντούχα ομάδα, κράμα παικτών με εμπειρία και παικτών με ενθουσιασμό και κίνητρο.

Ένα πρώτο δείγμα έχετε δει από τα φιλικά και το παιχνίδι Kυπέλλου. Η επίδραση του Σπανούλη ήταν πολύ σημαντική για το παιχνίδι της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια. Τώρα δεν υπάρχει στο ρόστερ, οπότε θα υπάρχει μία νέα φιλοσοφία και μία νέα κατεύθυνση».