Πρίντεζης: «Φέτος ξεκινάμε από καλύτερη αφετηρία»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε κατά την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Basket League για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 κατηγορία

Πρίντεζης: «Φέτος ξεκινάμε από καλύτερη αφετηρία»

O Ολυμπιακός επέστρεψε στην Basket League και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» σχολίασε την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη, ενώ έδειξε αισιόδοξος για την πορεία του Ολυμπιακού την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος των «ερυθρολεύκων» στην παρουσίαση της Basket League:

«Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλη, είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Θα μας λείψει πάρα πολύ και στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Η ομάδα έχει ως όφελος να συνεχίσει και να πάει μπροστά. Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία.

Έχουμε έναν κορμό και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνώ ότι υπάρχει πίεση. Η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής. Όλος ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να περάσει πιο ευχάριστα ένα δίωρο. Μας δίνει κίνητρο το να διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω.

Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε από μία καλύτερη βάση και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να ξέρεις αυτά που θέλει ο προπονητής, τα αρνητικά και τα θετικά των συμπαικτών σου».