Άρης: Φιλικό προετοιμασίας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο

Ένα ακόμα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει ο Άρης, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή την Τρίτη (14/9) το απόγευμα (6:00) στο Ιβανώφειο. Αμφότερες οι ομάδες συλλυπήθηκαν τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή.

Άρης: Φιλικό προετοιμασίας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο

Τον τρίτο αγώνα προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του θα δώσει ο Άρης, ο οποίος την Τρίτη (14/9), στις 18:00, θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα δώσει το τελευταίο τεστ της πριν από τον αγώνα Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου (18/9) στη Λάρισα με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» συνεχίστηκε τη Δευτέρα (13/9) με μία πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας έκαναν βάρη. Απών από την προπόνηση ήταν ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Συλλυπητήρια στον Πρίφτη

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στον Δημήτρη Πρίφτη για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους τη Δευτέρα (13/9) οι δύο αντίπαλοι του φιλικού αγώνα το απόγευμα της Τρίτης (14/9) στο Ιβανώφειο.

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει για τον παλιό προπονητή της ομάδας:

«Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Σταμάτη Πρίφτη, πατέρα τού επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας μας και νυν κόουτς του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πρίφτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον Δημήτρη Πρίφτη και την οικογένειά του για την απώλεια που βιώνουν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον εκλιπόντα…».

Από τη μεριά του ο Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Πρίφτη και τους οικείους του για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Σταμάτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».