Κατσίβελης: «Όμορφο συναίσθημα να έχουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα»

Σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου προχώρησε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Κατσίβελης: «Όμορφο συναίσθημα να έχουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα»

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας (10/9, 17:00) σε φιλική αναμέτρηση και ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων για την επιστροφή των φιλάθλων στο «Α. Παπανδρέου», αλλά και για τους στόχους του συλλόγου τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ γκαρντ:

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Είναι πάρα πολύ όμορφο συναίσθημα να ξαναέχουμε τον κόσμο στα γήπεδα, πιστεύω είναι πάρα πολύ ωραίο για εμάς τους παίκτες, την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο που μπορεί μετά από τόσο καιρό πλέον να ξεχαστεί, να ξεδώσει και να δει το άθλημα που αγαπάει.

Ελπίζω να μην υπάρξει ξανά κάποιο θέμα με την πανδημία του Covid-19, ώστε να είναι το πρώτο σε μία σειρά πολλών παιχνιδιών που θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα. Ας είναι αυτή η αρχή του τέλους της πανδημίας».

Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για την δύσκολη συνέχεια και τα προκριματικά του Basketball Champions League που αποτελούν τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν».