ΕΟΚ: «Εκτός λίστας ο Αναστόπουλος»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο πως δεν έχει συμπεριληφθεί στους πίνακες των αξιολογημένων διαιτητών και δεν μπορεί να σφυρίξει φέτος. Στο ΑΣΕΑΔ προσφεύγει ο 52χρονος ρέφερι

ΕΟΚ: «Εκτός λίστας ο Αναστόπουλος»

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έμεινε οριστικά εκτός της λίστας των διαιτητών για τη Basket League της σεζόν 2021-22 και πλέον θα κινηθεί δικαστικά προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί.

Η ΕΟΚ μέσω του Β' αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη και του Γενικού Γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη απάντησε στον Αναστόπουλο ότι δεν είναι αξιολογημένος για τη σεζόν 2021-22, άρα τίθεται οριστικά εκτός.

«Σε απάντηση του εγγράφου σας, σάς ενημερώνουμε ότι δεν έχετε συμπεριληφθεί στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 που μας διαβιβάστηκαν στην ΟΔΚΕ», αναφέρει η ΕΟΚ για τον Αναστόπουλο, που έχει περάσει το όριο των 50 ετών και η ΟΔΚΕ δεν τον έχει συμπεριλάβει στους ενεργούς διαιτητές.

Ο 52χρονος ρέφερι θα κυνηγήσει την υπόθεση μέσω του ΑΣΕΑΔ, με προσφυγή κατά της ΕΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει το δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση και να μπορεί να σφυρίξει στην Basket League.