Μπαρτζώκας: «Ξέρετε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού για εμάς»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στο Λαύριο και τη νίκη με 99-64. Στάθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στο ΣΕΦ.

Μπαρτζώκας: «Ξέρετε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού για εμάς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε μετά το ματς: «Είχαμε έναν κορμό από πέρσι και Ελλήνων και ξένων παικτών και νομίζω ότι παίζουμε λίγο πιο νωρίς καλά. Οι παίκτες που ήρθαν ξέρουν το γήπεδο και γρήγορα προσαρμόστηκαν στα δεδομένα που ζητάμε, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παίξουμε πλήρεις και με ισχυρότερους αντιπάλους για να βγάλουμε πι ασφαλή συμπεράσματα. Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε μαζί, αν θέλουμε να έχουμε δημιουργία. Δεν ξέρω πόσες τελικές πάσες κάναμε, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάνω από 30. Γενικά μπορούμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα,. Έχουμε καλούς παίκτες στο τρανζίσιον. Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρο ριμπάουντ κι αν απλοποιήσουμε την επίθεση θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Υγεία να έχουμε και να χαρούμε τον αθλητισμό και τον κόσμο μας. Μας έχει λείψει και ξέρετε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού για εμάς. Θέλουμε να έχουμε μια καλή αγωνιστική παρουσία φέτος, με την επιστροφή του κόσμου μας».