Π. Αγγελόπουλος: «Θέλαμε να βοηθήσουμε την Εύβοια» (pic)

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τη σημασία του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, αλλά και για το πως βλέπει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Π. Αγγελόπουλος: «Θέλαμε να βοηθήσουμε την Εύβοια» (pic)

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε για την συμμετοχή της ΚΑΕ στην αγορά πυροσβεστικού οχήματος για την Εύβοια, μίλησε για τη σημασία του φιλικού, αλλά και για το πως βλέπει την ομάδα τη νέα σεζόν.

«Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία το σημερινό φιλικό. Θέλαμε να βοηθήσουμε την Εύβοια με τα έσοδα και τις προσφορές των δύο ομάδων. Πιστεύω πως είναι ωραίο να γίνονται αγώνες και να υπάρχει και ένας σκοπός. Εμείς ενημερωθήκαμε από τον Ιωνικό και την AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS για αυτή την ιδέα και αμέσως είπαμε το 'ναι' χωρίς δεύτερη σκέψη».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες τέτοιες δράσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεδομένου ότι πέρυσι σχεδόν κάθε Δευτέρα διεξάγονταν τα «bwin Monday Night Game Against Covid-19», ενώ 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το «bwin TOURNAMENT AGAINST COVID-19», απάντησε: «Φέτος οι Δευτέρες θα είναι Α1, αλλά πάντα στηρίζουμε φιλανθρωπικές ενέργειες και όποτε το χρειαστεί η Ελλάδα είμαστε παρόντες».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την φετινή ομάδα, είπε: «Είναι πολύ δυνατή. Θα είναι μεγάλη σεζόν, με πολλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Βλέπω αθλητικότητα, ύψος καλό και καλούς παίκτες».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε 5.000 ευρώ στην AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος που θα παραδοθεί στο Μαντούδι της Βόρειας Εύβοιας.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Πρίντεζης, παρέδωσε την επιταγή και μία υπογεγραμμένη φανέλα του στον πρόεδρο της AHEPA MARITIME CHAPTER ST. NICHOLAS, Δημήτρης Ματθαίου.