Λαύριο: Ανακοινώθηκε ο Κακλαμανάκης

Παίκτης του Λαυρίου θα είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα για τη δεύτερη θητεία του.

Λαύριο: Ανακοινώθηκε ο Κακλαμανάκης

Την επιστροφή του Δημήτρη Κακλαμανάκη στο Λαύριο ανακοίνωσε η ΚΑΕ, με τον 27χρονο σέντερ να ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη μετά την τετραετία 2015-19.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας!», είπε ο Κακλαμανάκης μετά τη συμφωνία, προσθέτοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην οικογένεια του Λαυρίου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους μας τους στόχους, τόσο στις Ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Basketball Champions League! Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας! Τα λέμε σύντομα από κοντά!».

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (25/01/1994) διεθνή σέντερ (2.06μ) Δημήτρη Κακλαμανάκη!

Ο Δημήτρης παρά το γεγονός ότι δέχτηκε αρκετές κρούσεις από ομάδες της Basket league συμφώνησε να αγωνιστεί στο Λαύριο αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ του κόουτς Σερέλη.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης επιστρέφει στο Λαύριο ύστερα από την τετραετία 2015-2019 όπου είχε αγωνιστεί σε 100 παιχνίδια με την ομάδα μας. Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ όπου σε 25 αγώνες σε κανονική περίοδο και playoffs είχε Μ.Ο.: 7.6 πόντοι, 5.8 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ και 0.5 block».