Παναθηναϊκός: Ζήτησε να φύγει ο Ντιαλό

Ο Αμερικανός φόργουορντ Άλφα Ντιαλό αρνήθηκε να πάει δανεικός και ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θέλει να λυθεί η συνεργασία τους κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα

Παναθηναϊκός: Ζήτησε να φύγει ο Ντιαλό

Μόλις έντεκα ημέρες μετά την ανακοίνωση της υπογραφής τριετούς συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ο Άλφα Ντιαλό θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ούτως ή άλλως θα δινόταν δανεικός, είχε αντιληφθεί πως δεν ήταν στα πλάνα του συλλόγου όχι μόνο για τώρα, αλλά και για το μέλλον.

Έτσι ζήτησε μόνος του να λυθεί η συνεργασία για να τραβήξει τον δικό του δρόμο μια και δεν ήθελε να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα επέλεγε ο Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφή του άσου που ξεχώρισε στο Λαύριο την περασμένη σεζόν είχε γίνει προτού συμφωνήσει με την «πράσινη» ΚΑΕ ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος και δεν είχε συναινέσει στην απόκτησή του και έκανε σαφές εξ αρχής πως δεν τον θεωρεί έτοιμο για μια ομάδα με το επίπεδο και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Μετά το αίτημα του Αμερικανού οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν στην αποδέσμευσή του.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση φόργουορντ (που θα παίζει στο «4» και στο «3»), ενώ εξακολουθούν να περιμένουν τις εξελίξεις για το αν ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αποχωρήσει για το ΝΒΑ μέχρι τις 18 Αυγούστου, όταν και λήγει ο σχετικός όρος στο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».