Περιστέρι: Αυτό είναι το τεχνικό επιτελείο

Το Περιστέρι έκανε γνωστό το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περιστέρι: Αυτό είναι το τεχνικό επιτελείο

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι φυσικά στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου με την ΚΑΕ να ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση για τους συνεργάτες του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Κώστας Παπαμάρκος, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, Δημήτρης Ρώσσης θα είναι οι συνεργάτες του ενώ γυμναστή της ομάδας του Περιστερίου θα είναι ο Μάκης Παναγάκης.

«Η αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία του Περιστερίου έχει αρχίσει, καθώς το Σάββατο (7/8) οι «κυανοκίτρινοι» θα πατήσουν παρκέ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν και την τελευταία λεπτομέρεια για να είναι τα πάντα έτοιμα μόλις οι παίκτες μπουν στο γήπεδο για να πιάσουν δουλειά.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στο staff της ομάδας, συγκεκριμένα ο γυμναστής Μάκης Παναγάκης, που θα καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Μάνος Κότσης.

Το προπονητικό staff του Περιστερίου

Προπονητής: Σωτήρης Μανωλόπουλος

Συνεργάτες: Κώστας Παπαμάρκος, Αλέξανδρος Βελισσαράκος, Δημήτρης Ρώσσης

Γυμναστής: Μάκης Παναγάκης

Φυσιοθεραπευτές: Βαλάντης Ρίζος, Έκτορας Μπαρούνης, Γιώργος Σεραλίδης

Γιατροί: Νίκος Πισκοπάκης, Ανδρέας Πισκοπάκης

Φροντιστής: Χρήστος Κατσαρός», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Περιστέρι αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου.