Καρδίτσα: Ενίσχυση στη φροντ λάιν με τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς!

Η Καρδίτσα πήρε τον Μαυροβούνιο ψηλό, Μίλοβαν Ντράσκοβιτς που έχει παίξει στο Παγκράτι

Καρδίτσα: Ενίσχυση στη φροντ λάιν με τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς!

Πολύ καλή μεταγραφή από την Καρδίτσα, με τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος ψηλός θα είναι ο κοινοτικός του ΑΣΚ και θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας.

O 26χρονος αθλητής, ύψους 2.12μ., ξεκίνησε την καριέρα του στην Ποντγκόριτσα, ενώ σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στη Μπαρτσελόνα, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα εφήβων και στη συνέχεια για τρεις σεζόν στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Το 2015 και για τέσσερις σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας Αυστρίας. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της χώρας του, με τη φανέλα της Σουτζέσκα κατακτώντας την 3η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ αγωνίστηκε και στην β΄ κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου.

Ο Μίλοβαν Ντάσκοβιτς, είναι γνωστός στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς την περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Παγκρατίου, με προπονητή τον σημερινό τεχνικό του ΑΣΚ, Δημήτρη Λιόγα. Με το Παγκράτι, σε 27 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, είχε 13.8 πόντους, 12.4 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ και αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ και δεύτερος καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος.