ΑΕΚ: Συμφώνησε με Μπόγρη

H AEK θα ενισχυθεί στη θέση «5» με τον Γιώργο Μπόγρη - Συμφώνησε με τον παίκτη - Επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από 1,5 χρόνο.

ΑΕΚ: Συμφώνησε με Μπόγρη

Η ΑΕΚ δεν μπορεί ακόμη να ανακοινώσει παίκτες, λόγω της τιμωρίας που έχει από τη FIBA (μετρά ήδη 12 ban), αλλά σύντομα θα τακτοποιήσει τις οφειλές της. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" προχωρούν σε συμφωνίες με παίκτες.

Η "Ένωση", λοιπόν, ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μπόγρη! Ο 32χρονος Έλληνας σέντερ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από 1,5 χρόνο απουσίας, καθώς τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Ισπανία με την Τενερίφη.

Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Στέφανου Δέδα, καθώς έχει σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Γιώργου Μπόγρη. Διαθέτει εμπειρία, ικανότητες, ενώ παράλληλα ενισχύεται και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας. Στην ΑΕΚ θα συναντήσει τον καλό του φίλο από τις μικρές εθνικές ομάδες, Νίκο Παππά, ενώ υπενθυμίζεται πως η "Ένωση" έχει έρθει σε συμφωνίες και με τους Μάνι Χάρις, τον Μπράιαν Ανγκόλα και τον Κίνο Κολόμ.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Μπόγρης θα μπει στη μικρή λίστα παικτών που θα έχει αγωνιστεί στις πέντε μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ. Δηλαδή, σε Παναθηναϊκό (2009-2011), Άρη (2012), ΠΑΟΚ (2013-2014), Ολυμπιακό (2017-2019), ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως φόρεσε και τη φανέλα του Πανιωνίου (2012-2013)