Παναθηναϊκός: Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ντιαλό

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον Άλφα Ντιαλό, κάτι που έκανε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τη συμφωνία με Ντιαλό

Τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Άλφα Ντιαλό επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μέσω twitter.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που ήταν στο Λαύριο και έκανε πολύ καλή σεζόν έχει δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία που είναι για τρία χρόνια. Αυτό το έκανε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς βέβαια.

Ο Ντιαλό, ο οποίος αποφοίτησε από το Providence χωρίς να γίνει ντραφτ, είχε φέτος 12,5 πόντους με 56% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 65% στις βολές, 5,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1,3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Ντιαλό ήταν ένας από τους «παίκτες – κλειδιά» στην φετινή εντυπωσιακή πορεία του Λαυρίου μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και έχει τη μεγάλη ευκαιρία για το κορυφαίο επίπεδο. Βέβαια θα παραχωρηθεί δανεικός και δεν θα είναι στο ρόστερ της ομάδας του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως και Χουγκάζ, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει, έχει υπογράψει αλλά θα παραμείνει στον Ιωνικό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O νεαρός Έλληνας αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκαιας, κατακτώντας μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Basket League.