ΚΑΕ Λαύριο: Παραμένει ο Μουράτος

Ο Βασίλης Μουράτος ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία του με την ΚΑΕ Λαύριο. 

ΚΑΕ Λαύριο: Παραμένει ο Μουράτος

Η ανανέωση της συνεργασίας του Βασίλη Μουράτου με το Λαύριο πήρε... επίσημη μορφή. Ο αρχηγός της ομάδας - έκπληξη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Basket League έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η «σημαία» στον ιστό της!

Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εμβληματικό αρχηγό Βασίλη Μουράτο για την σεζόν 2021-22 συνεχίζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο τις ανανεώσεις της νέας χρονιάς.

Ο Βασίλης θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ της ομάδας μας καθώς ήταν έντονη επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του coach Σερέλη.

Δηλώσεις Β. Μουράτου:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω στην οικογένεια του Λαυρίου για ακόμη μία χρονιά. Για μένα η ομάδα του Λαυρίου είναι κομμάτι της καρδιάς μου και οικογένεια μου. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστεψαν στις δυνατότητές μου.

Οι στόχοι μας είναι η ομάδα να συνεχίζει να εξελίσσεται, να έχει μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη σε μια απαιτητική χρονιά με διπλά παιχνίδια.

Μαζί με όλα τα παιδιά της ομάδας θα δώσουμε τη μάχη μας την επόμενη χρονιά και ευελπιστούμε να έχουμε την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη του κόσμου μας, του 6ου παίκτη μας για την υλοποίηση των στόχων μας».