Κοντά σε Χένρι ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Πιέρια Χένρι και είναι κοντά στο να πάρουν το "ΟΚ" από την Τόφας για την απόκτηση του. 

Κοντά σε Χένρι ο Ολυμπιακός

Το fosonline σας είχε ενημερώσει ότι ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μια μέρα αργότερα οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Ο Πιέρια Χένρι μίλησε με τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος φαίνεται ότι τον «έψησε» να φορέσει τα ερυθρόλευκα και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα τον κάνει δικό του. Στο μυαλό των Πειραιωτών είναι να κάνουν επτά τους ξένους τους ενόψει της νέας σεζόν.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να δώσει η ομάδα του, Τόφας το τελικό «Oκ» προκειμένου να κλείσει κι αυτή η υπόθεση για τους Πειραιώτες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Πιέρια Χένρι είχε μέσο όρο 10.4 πόντους, 6.1 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ, με 42% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2016-2017, έπαιξε μπάσκετ στη Χάποελ Ελιάτ στο Ισραήλ: 11.2 πόντοι, 5.9 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ, σε 38 παιχνίδια. Ένας γκαρντ τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ.