Παναθηναϊκός: Δίνει δανεικούς Χουγκάζ και Ντιαλό

Ο Νίκος Χουγκάζ και ο Άλφα Ντιαλό οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και θα παραχωρηθούν ως δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής

Παναθηναϊκός: Δίνει δανεικούς Χουγκάζ και Ντιαλό

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε δύο μεταγραφικές κινήσεις με ορίζοντα το μέλλον παραχωρώντας τους παίκτες δανεικούς.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν και τυπικά την συμφωνία τους με τον Ιωνικό για τον Νίκο Χουγκάζ, ενώ παράλληλα οριστικοποίησαν τη συνεργασία τους με τον Άλφα Ντιαλό.

O νεαρός Έλληνας αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Νίκαιας, κατακτώντας μάλιστα και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της Basket League.

Από την πλευρά του, ο Ντιαλό ήταν ένας από τους «παίκτες – κλειδιά» στην φετινή εντυπωσιακή πορεία του Λαυρίου μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και έχει τη μεγάλη ευκαιρία για το κορυφαίο επίπεδο.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» υπέγραψαν με τον Χουγκάζ να τετραετές συμβόλαιο και τον Ντιαλό τριετές.

Οι δύο παίκτες θα παραχωρηθούν δανεικοί φέτος, ώστε να κερδίσουν χώρο, χρόνο και παραστάσεις για το μέλλον και να μην μείνουν στην άκρη του πάγκου στο ΟΑΚΑ.

Ασφαλώς θα τους... τσεκάρουν διαρκώς όχι μόνο στα παιχνίδια που θα δίνουν με τις ομάδες τους, αλλά και για την καθημερινή τους προσπάθεια στις προπονήσεις. Μάλιστα ο Χουγκάζ θα παραμείνει στον Ιωνικό.