ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θέλουμε να χωρίσουμε τους φιλάθλους μας σε εμβολιασμένους και μη»

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός προχώρησε σήμερα (16/7) στην διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με τον διαχωρισμό μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θέλουμε να χωρίσουμε τους  φιλάθλους μας σε εμβολιασμένους και μη»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Παρασκευή (16/07) τις τιμές των «πακέτων» στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπογράμμισε όμως πως δεν είναι σύμφωνη «με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών» και ζήτησε συγνώμη, διότι «αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα "πιστεύω" μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών, να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022

Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.

Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).

Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα.

Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα "πιστεύω" μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος».