Πρίντεζης για Παπαπέτρου: «Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ με αφορμή το "LG Aegean Basketball" που διοργανώνεται στην Σύρο και σχολίασε την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης για Παπαπέτρου: «Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος»

Στο περιθώριο του "LG Aegean Basketball" ο Γιώργος Πρίντεζης ρωτήθηκε για την απόφαση του κουμπάρου του, Ιωάννη Παπαπέτρου να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης από τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Η πιθανή μετακίνηση του Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό έχει ήδη σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης όντας πιο ψύχραιμος και έμπειρος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα επισημαίνοντας πως είναι μία απόφαση συνειδητή από τον Παπαπέτρου, ενώ ορισμένοι μπορεί να το βλέπουν πιο συναισθηματικά.

"'Ετσι είναι ο αθλητισμός, καμιά φορά πρέπει να είσαι ψυχρός και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, είναι ώριμος για την ηλικία του, το σκέφτηκε πολύ για να το κάνει. Αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον. Στην Ελλάδα πολλά θα ειπωθούν, για κάποιους είναι σωστή και φυσιολογική η μετάβαση από τον ένα αιώνιο στον άλλο, κάποιοι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν πάει στον αιώνιο αντίπαλο, στο παρκέ θα θέλω να τον κερδίζω, εκτός παρκέ θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ο Ιωάννης πήρε μια απόφαση συνειδητή, νιώθει ότι αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτή η μετάβαση ήταν σε άλλη ομάδα, δεν θα ασχολιόταν κανείς. Τώρα, θα έχει σίγουρα κάποια περισσότερα σχόλια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης.