ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Λοβ

Ο Ζερμέιν Λοβ είναι έτοιμος να αποδεχθεί την βελτιωμένη προσφορά της διοίκησης του ΠΑΟΚ και να παραμείνει στο κλειστό της Πυλαίας για ακόμα έναν χρόνο

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Λοβ

O Ζερμέιν Λοβ αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα απαντήσει θετικά στην πρόταση παραμονής του ΠΑΟΚ για να παραμείνει και αυτός την επόμενη σεζόν.

Στην επαφή που είχε γίνει πριν λίγες μέρες, η διοίκηση του «Δικεφάλου» είχε καταθέσει βελτιωμένη προσφορά, σε σχέση με τις περσινές απολαβές του 32χρονου γκαρντ, περιμένοντας την απάντησή του.

Ο Αμερικανός, ο οποίος δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε η περσινή σεζόν, ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει, αφού «ζύγισε» τις επιλογές μαζί με την οικογένεια του, φαίνεται να έχει αποφασίσει να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και το μόνο που μένει είναι να αποτυπωθεί και εγγράφως για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Μετά το νέο συμβόλαιο του Καμπερίδη και τη συμφωνία με τον Κάρτερ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κρατάει έναν ακόμα σημαντικό παίκτη από την περσινή, πολύ καλή σεζόν και συνεχίζει το σχεδιασμό του για την επόμενη, έχοντας ήδη προσθέσει στο ρόστερ του, Τολιόπουλο και Ογκμπέιντε.

Επόμενος στόχος για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ είναι να πείσουν τον Μάλκομ Γκρίφιν να αποδεχθεί την προσφορά τους και να παραμείνει κι αυτός στο κλειστό της Πυλαίας.