Μαρούσι: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Σουρλή

Ο Γιώργος Σουρλής του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Μαρούσι: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Σουρλή

Στα 36 του ο Γιώργος Σουρλής ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Το Μαρούσι τον ευχαρίστησε για όλα!

Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Σουρλή

«Πριν έξι χρόνια ένας ´χοντρός´ και ένας ´τρελός´ με έψησαν να πάω Μαρούσι Γ΄ Εθνική. Ευθύνονται για την χαρά της ζωής μου (ευτυχία είναι ο γιος μου) 6 χρόνια μετά σταματάω από παίχτης του ΓΣΑ. Έχω χτίσει μαζί με κάτι άλλους Τρελούς έναν κανονικό οργανισμό του μπάσκετ. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. Μα πάνω από όλα τους λέω ότι τώρα θα χτίσουμε τα καλύτερα (σας το εγγυώμαι). Τα γράφω όλα αυτά για να καταλήξω στο παρακάτω. Είμαι περήφανος και γεμάτος για αυτήν την ομάδα. Παντελή Κανέλλη κουμπάρε μου δεν έχω λόγια για το πόσο περήφανος είμαι για εσένα και το που έχεις φτάσει (απλά μάθετε για αυτόν τα νέα παιδιά). Παύλος Ξύδας ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ (σεβασμός κύριοι). Γιάννης Παπαγεωργόπουλος. Είσαι αδερφός μου και μεγάλη καρδιά (hedge out σεμινάριο). Ορφέας Στασινός. Εντάξει απλά γλέντα τους (δεν έχω λόγια).

Γιάννης Γκαγκαλούδης. 47 και βάλε θα παίζεις (παιχτάρα). Γιάννης Πλουτέτσκι. Σε ευχαριστώ για την συνοδεία στο έγκλημα, είσαι οικογένεια. Λάμπρος Πετρόπουλος. Θα συνεχίσω να σε βασανίζω ξέρεις.

Δεν θα γράψω για τα άλλα ´παιδιά´ μου γιατί θα τους τα πω δια ζώσης. Γιώργος Αρνόκουρος, Μηνάς Παπαγιάννης, Αλέξανδρος Προίσκος, Μάνος Χατζηδάκης, Θοδωρής Τσιότρας, Κωνσταντίνος Κούλιος, Ντίνος Δούκας. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανος για όλους σας. Με κάνατε χαρούμενο φέτος κύριοι και κερδίσατε τον σεβασμό μου.

Σκαραφίγκα σου βγάζω το καπέλο έχεις τον απόλυτο θαυμασμό μου και σεβασμό μου (μόνο εσύ μπόρεσες να μου το κόψεις!).

Τέλος θέλω να πω στους τρελούς του Αμαρουσίου που λατρεύω έξω από τις γραμμές, έρχομαι στην παρέα σας να πάμε το Μαρούσι εκεί που του αξίζει.

Υγ. Και επειδή δεν το έχω γράψει ποτέ μέχρι να μην είμαι παίχτης

ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!».