Παναθηναϊκός: Θέλει τον Χέρβεϊ ο Πρίφτης

Ο 25χρονος, ύψους 2.07μ. Αμερικανός Κέβιν Χέρβεϊ που αγωνιζόταν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του πάουερ φόργουορντ

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Χέρβεϊ ο Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στον Παναθηναϊκό και η θέση του πάουερ φόργουορντ είναι μια από εκείνες που βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Μία απ’ τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά και είναι ψηλά στη λίστα, είναι αυτή του Κέβιν Χέρβεϊ! Ο 25χρονος ύψους 2.07μ. Αμερικανός, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ρωσία με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στο Eurocup.

Συγκεκριμένα είχε 12.4 πόντους και 6.9 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να κάνει το step up στην καριέρα του. Είχε γίνει ντραφτ το 2018, στη θέση 57 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Είναι παίκτης με ενέργεια, παιχνίδι κοντά στο καλάθι αλλά και αξιόπιστο σουτ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τον γνωρίζει άριστα και θεωρεί πως είναι ένας απ’ τους παίκτες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και στην αγωνιστική ταυτότητα που θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός με αυτόν στην... άκρη του πάγκου.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με τον Κέβιν Χέρβεϊ να είναι ένα απ’ τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά για τη θέση «4».

Άλλωστε υπάρχει στα υπόψη και ο Οκάρο Ουάιτ για τον οποίο έχει ήδη κινηθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά έχει διαπιστωθεί μεγάλη οικονομική διαφορά.