Έκλεισε Πέρι για δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός (vids)

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κέντρικ Πέρι. Ο 28χρονος γκαρντ συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έκλεισε Πέρι για δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός (vids)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Κέντρικ Πέρι!

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και η υπόθεσή του δεν ήταν δύσκολη από τη στιγμή που και ο κόουτς Πρίφτης είπε το ναι για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κέντρικ Πέρι έχει συμφωνήσει σε όλα και θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο 28χρονος γκαρντ (1,85μ.) είναι αθλητικός, καλός στην άμυνα (ιδιαίτερα στην πίεση πάνω στην μπάλα), επιθετικός προς το αντίπαλο καλάθι, καλός δημιουργικά. Βέβαια δεν διαθέτει σταθερά καλό σουτ από την περιφέρεια.

Ήταν πέμπτος σκόρερ με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στο Eurocup με 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), τρίτος σε ασίστ με 6,1 και τρίτος στην αξιολόγηση με 19,2. Είχε επίσης 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα κι 1,2 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Στην Αδριατική Λίγκα είχε 15,3 πόντους, 4,5 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 1,8 λάθη σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

O απόφοιτος του Youngstown State δεν έγινε ποτέ ντραφτ, έπαιξε στην Αυστραλία, για τρεις σεζόν στην Ουγγαρία, στη Νίζνι, την Μετροπολιτάν και τη Μέγκα Μπέμαξ, πριν μετακομίσει στη Λιουμπλιάνα.