Παναθηναϊκός: Τριετές συμβόλαιο ο Πρίφτης!

Προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Πρίφτης που θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους». Το Σάββατο (26/6) οι ανακοινώσεις!

Παναθηναϊκός: Τριετές συμβόλαιο ο Πρίφτης!

Στην εποχή Δημήτρη Πρίφτη περνάει ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΚΑΕ και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Εξέλιξη που δείχνει ότι στο πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν πολύ σε εκείνον.

Ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε ήδη την Ούνιξ Καζάν για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας, που αναζητά τον αντικαταστάτη του. Από ‘κει και πέρα, η ανακοίνωση της πρόσληψης του Πρίφτη από τον Παναθηναϊκό θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο (26/6).

Αφού ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πρίφτη στο ΟΑΚΑ, τότε οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Πρίφτη να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος προπονητής είχε εργαστεί στον ΠΑΟ το 2014 ως βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τον οποίο θα συνεργαστεί και τώρα.