1ο Mykonos Basketball Camp από τον Δήμο Μυκόνου και με ξεχωριστό καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει το 1ο Mykonos Basketball Camp, με δωρεάν τη συμμετοχή για τα παιδιά, και με ξεχωριστό καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και άλλους σπουδαίους Έλληνες αθλητές και προπονητές

1ο Mykonos Basketball Camp από τον Δήμο Μυκόνου και με ξεχωριστό καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές και προπονητές από το χώρο του Μπάσκετ έρχονται στη Μύκονο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου για να μυήσουν τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της πορτοκαλί θεάς προσκεκλημένοι του Δήμου Μυκόνου.

Οι καταξιωμένοι προπονητές Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη, οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, Όλγα Χατζηνικολάου και Λολίτα Λύμουρα και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος περιμένουν τα παιδιά στο 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΣΕΔΚΑ Κυκλάδων.

Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο "δράκος" του Ελληνικού Μπάσκετ και Hall of Famer της FIBA, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Το 1o BASKETBALL CAMP του Δήμου Μυκόνου θα λάβει χώρα το τριήμερο 2-3-4 Ιουλίου στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου και απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8-18 ετών αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ.

Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο νησί καθώς για πρώτη φορά θα συναντηθούν τόσο σπουδαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ σε ένα αθλητικό μπασκετικό event της Μυκόνου.

Στόχος του CAMP είναι να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται επί σειρά ετών για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος στο νησί και να εμπνεύσει παιδιά και εφήβους, αγόρια και κορίτσια να ασχοληθούν με αυτό.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν δήλωσης συμμετοχής που θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του γονέα.

Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας που θα βρείτε αναρτημένη στο mykonos.gr και στο mykonosdaily.gr και αποστολή της στο culture@mykonos.gr.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων εξαιτίας των μέτρων κατά του Covid-19 θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από τα επίσημα πρωτόκολλα που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του.