Συνεργασία Μίλωνα - Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ξεχωριστό καμπ!

Ο Μίλων σε συνεργασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα διοργανώσει ένα ξεχωριστό καμπ για νεαρούς αθλητές

Συνεργασία Μίλωνα - Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ξεχωριστό καμπ!

Το μεγαλύτερο σχολείο μπάσκετ στην Ευρώπη, της Ρεάλ Μαδρίτης, απ’ όπου αναδείχθηκαν superstar του NBA, της Euroleague αλλά και της ACB έρχεται στην Ελλάδα! Για να μοιράσει την τεχνογνωσία του μπάσκετ, της σωστής δουλειάς και της εξέλιξης.

Στα ιδιόκτητα σύγχρονα γήπεδα του Αθλητικού Ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων», ώστε οι τυχεροί νεαροί μπασκετμπολίστες να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να δουλέψουν κάτω από το σύστημα της «Βασίλισσας της Ευρώπης».

Real Madrid Foundation και Μίλωνας σε μια μοναδική συνεργασία που αρχίζει από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ιστορικής ομάδας, στη Νέα Σμύρνη και σύντομα θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Όλα γίνονται χάρη στην MGCSoccerCentral και την ActiveMediaGroup, δυο εταιρείες με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών εκδηλώσεων. Σε ένα άκρως μπασκετικό και φιλόξενο περιβάλλον με την αυθεντική αθλητική φιλοσοφία του Μίλωνα, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές αθλητών και με όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Και φυσικά το απαραίτητο σεμινάριο προπονητών με αντικείμενο την προπόνηση στις νεαρές ηλικίες. Εκεί όπου το πρόγραμμα της Ρεάλ κάνει θραύση!

Το Real Madrid Basketball Clinic powered by ActiveMediaGroup & MGCSoccerCentral που δεν πρέπει να χάσει κανένας προπονητής που ασχολείται με τις υποδομές. Χρήσιμο προς όλους, ειδικά τώρα που η παραγωγή δεν είναι απλώς αναγκαία (πάντα ήταν) αλλά μονόδρομος.

Έναρξη 5 Ιουλίου / Διάρκεια: 5 ημέρες

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο info@aonsmilon.gr, +30 2109353700

Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και κάθε λεπτομέρεια.