Σε εξέλιξη συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Παπαπέτρου

Στα γραφεία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, βρίσκεται αυτή την ώρα ο φόργουρντ των «ερυθρόλευκων».

Σε εξέλιξη συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Παπαπέτρου
Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παντελή Διαμαντόπουλου, ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής των Πειραιωτών, βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της «Arcadia», συζητώντας με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την προοπτική της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Παπανικολάου οριστικοποίησαν την παραμονή τους στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσει τον ίδιο «δρόμο» και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Την περασμένη Τρίτη (3/7) συναντήθηκαν στα γραφεία της "Arcadia" ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, με τον ατζέντη του διεθνής φόργουορντ, Νίκο Λώτσο. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν τριετή (2+1) πρόταση συνεργασίας στον Ιωάννη Παπαπέτρου με ένα συνολικό ποσό που φτάνει τα 2.000.000 ευρώ έως και το 2021. Ο μάνατζερ του αθλητή άκουσε την προσφορά των Πειραιωτών, αλλά δεν την έκανε δεκτή, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος, εκτιμώντας πως υπάρχει διαφορά. Μάλιστα, δεν αντιπρότεινε από οικονομικής πλευράς τα «θέλω» του πελάτη του. Απλά, κράτησε τα λόγια των «ερυθρολεύκων» και αποχώρησε.

Ο Παπαπέτρου φαίνεται να παίρνει πάνω του την παραμονή του στον «δαφνοστεφανωμένο» και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος...