Ο Σκουρτόπουλος παρουσιάστηκε από τον Πανιώνιο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου και παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα: "Tα καλύτερα είναι μπροστά μας", τόνισε.

Ο Σκουρτόπουλος παρουσιάστηκε από τον Πανιώνιο

O Πανιώνιος, o oποίος κατόρθωσε να μείνει στη πρώτη κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, πέρασε επίσημα στην "εποχή Σκουρτόπουλου". Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός παρουσιάστηκε από τους "κυανέρυθρους", δηλώνοντας έτοιμος για την πρόκληση που υπάρχει μπροστά του.

"Από σήμερα ξεκινάμε μία νέα στιγμή για τον Πανιώνιο. Μετά από μία δύσκολη χρονια η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Α1. Έχει χαράξει μεγάλες στιγμές ο Πανιώνιος στο ελληνικό μπάσκετ. Έχει μία μεγάλη και ιστορική φανέλα, όλοι πρέπει να την υπερασπιζόμαστε όσο γίνεται καλύτεροι. Όλοι μαζί θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή χρόνια.

Να βλέπουμε ωραίο θέαμα, να έχουμε καλά αποτέλεσμα και να είμαστε χαρούμενοι. Σίγουρα θέλουμε καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Από την μεριά μου τονίζω ότι θα γίνει σκληρή δουλειά από όλους μας. Στο τέλος της χρονιάς μακάρι όλοι να είμαστε χαρούμενοι" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, πριν απαντήσει σε ερωτήσεις.

Αρχικά, αναφερόμενος στο γεγονός ότι αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα (την σεζόν 2012/13) και ποια είναι η διαφορά με την προηγούμενη, τόνισε: "Ας ελπίσουμε τα καλύτερα να είναι μπροστά μας. Στην προηγούμενη θητεία μου ήταν ο κ. Λιανός υπεύθυνος, τότε κάποιες διαφωνίες είχαν αποφέρει την διακοπή της συνεργασίας μας. Η λέξη Πανιώνιος για μένα είναι σαν την λέξη μπάσκετ. Έχω φίλους εδώ. Ήταν μεγάλο κίνητρο για μένα το όνομα της ομάδας του Πανιωνίου. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πετύχουμε

Όλοι είμαστε πιο ώριμοι, θέλω να πιστεύω ότι με την εμπειρία μας γινόμαστε και καλύτεροι. Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ισχυρό σε όλους τους τομείς και σε σχέσεις. όλοι μαζί να δώσουμε από ένα κομμάτι για να έρθει η επιτυχία".

Μιλώντας για την στελέχωση του ρόστερ και την προσπάθεια ανάδειξης νεαρών παικτών για την οποία κάποτε φημιζόταν η ομάδα δήλωσε: "Πρώτα απ' όλα θέλουμε να υπάρχει μία ισορροπία όσον αφορά το ελληνικό και το ξένο κομμάτι στο ρόστερ. Πιστεύω να μπορέσουμε να συνδυάσουμε ένα καλό κράμα από έμπειρος και νέους παίκτες. Είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος στο θέμα παραγωγής βρίσκεται στο ψηλό επίπεδο. Για μένα το πρωταρχικό θέμα είναι η πρώτη ομάδα να φτάσει ψηλά όπως παλιότερα. Μετά και με την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη καλό είναι νέα παιδιά να ανέβουν στην πρώτη ομάδα".

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της αποχής των "Πάνθηρων", τόνισε: "Το δεδομένο μας πρόβλημα της Νέας Σμύρνης που φεύγουμε, μπήκε και το πρόβλημα των οργανωμένων. Σαν τρίτος θα πω ότι είναι παιδιά που έχουν διαφορετική κουλτούρα, όχι απλά να πηγαίνουν στο γήπεδο. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ μόνο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε μία ομάδα που θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας"

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ