ΕΟΚ: Εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

Το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης όρισε να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου. Στο Πρωτοδικείο προσέφυγαν οι παρατάξεις Φασούλα - Λιόλιου

ΕΟΚ: Εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου

Νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΟΚ όρισε η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε η 12η Σεπτεμβρίου για τις αρχαιρεσίες που έχουν αναβληθεί κατ' επανάληψη.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη της προσωρινής διοίκησης, καθώς απείχαν τα μέλη των παρατάξεων των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, τα οποία έχουν προσφύγει εκ νέου στο Πρωτοδικείου και επιδιώκουν να κριθεί παράνομη η σύνθεση της παρούσας προσωρινής διοίκησης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Με ομόφωνη απόφαση του, κατά την σημερινή συνεδρίαση, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α., Λ. Κηφισίας, αρ. 37, Μαρούσι (έναντι των γραφείων της Ε.Ο.Κ.), και σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων λόγω COVID19 τα παραπάνω θα διεξαχθούν με έτερη νόμιμη διαδικασία, που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως».

Εφόσον όμως δικαιωθούν οι παρατάξεις Φασούλα – Λιόλιου, τότε αλλάζει άρδην το σκηνικό, αφού θα οριστεί άλλη προσωρινή διοίκηση, η οποία θα ορίσει εκλογές νωρίτερα.