ΑΕΚ - Προμηθέας: Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεκαθάρισε τη θέση του γύρω από το μέλλον του την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα

ΑΕΚ - Προμηθέας: Γιατράς: «Αν μείνω κι άλλο θα κάνω κακό στην ομάδα» (vid)

Ο Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι αποχωρεί από τον πάγκο του Προμηθέα Πατρών μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Ο Έλληνας προπονητής μετά το ματς με την ΑΕΚ τόνισε ότι παρά τα προβλήματα που είχε ο Προμηθέας αγωνίστηκε κανονικά, ενώ στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως αν μείνει περισσότερο στην ομάδα υπάρχει κίνδυνος να της κάνει κακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Πατρινών στην ΕΡΤ:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με τις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους παίκτες μου. Παρά τα προβλήματα που είχαμε, ήρθαμε και παίξαμε. Συνεχίζει η ομάδα για να κάνει αυτά που έχει ονειρευτεί. Είπα ότι αποχωρώ ως προπονητής, θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Αργότερα στη συνέντευξη τύπου είπε: «Η ομάδα είναι η οικογένειά μου, δεν έχουμε σχέση επαγγελματική, αν μείνω κι άλλο, θα της κάνω κακό.

Νιώθω ότι έφτασα στο ταβάνι μου, έδωσα και την ψυχή μου. Την έχω πάρει καιρό την απόφαση, στενοχωρήθηκα με κάποια πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να κλαίμε.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πήρα την απόφαση, την σεβάστηκε η ομάδα, ξέρω ότι η πόρτα του Προμηθέα είναι ανοιχτή, θα πρέπει να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και να δούμε».