Καλαμπάκος: «Έγκλημα που λείπει ο Ολυμπιακός – Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός» (vid)

Ο τεχνικός Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League. Έκανε λόγο για έγκλημα!

Καλαμπάκος: «Έγκλημα που λείπει ο Ολυμπιακός – Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ρωτήθηκε για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League αλλά και την παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός βγάζει μια ταλαιπωρία, βέβαια δικαιολογείται. Κι αυτός και πολύ η ΑΕΚ επειδή ξεκίνησε νωρίτερα, δείχνουν μια κούραση. Εγώ πιστεύω ότι οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν πάντα καλό. Ποιος μπορεί να κρίνει τον Κάτας; Βρήκε μία καινούργια ομάδα. Ας τον αφήσουμε να φτιάξει μία καινούργια ομάδα του χρόνου και μετά θα τον κρίνουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία συνέχεια αρκετών διοικητικών και οικονομικών γεγονότων, κάπου θα φρενάρει και θα πρέπει να χτίζεται κάτι καινούργιο. Να έχουμε υπομονή» ανέφερε για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος τεχνικός, Ντίνος Καλαμπάκος.

Όσον αφορά την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα ήταν σαφέστατος: «Δεν έχουν την πολυτέλεια τα δυο θηρία να παίζουν με τα κουβαδάκια τους και να μη θέλει ο ένας την παραλία του άλλου. Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Αυτό είναι έγκλημα. Δεν σχολιάζω ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, όταν ήταν μαζί, το άθλημα πήγαινε καλά».

Δείτε τα όσα είπε ο Ντίνος Καλαμπάκος στην Cosmote TV: