Παπανικολάου: «Έμεινα με τα φιλαράκια μου» (vid)

Αυτά δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου λίγο μετά την ανανέωση συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για Παπαπέτρου και η ατάκα Αγγελόπουλου.

Παπανικολάου: «Έμεινα με τα φιλαράκια μου» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, βγήκε από τα γραφεία της Arcadia μαζί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και ακολούθως σχολίασε τα εξής: "Όλα καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους χρόνια τώρα. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Ευχαριστημένοι και οι δύο», είπε αρχικά για να προσθέσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «καλύτερα δεν γινόταν».

Ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε τη δουλειά κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του για άλλη μια χρονιά.

Για το γεγονός ότι χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού: «Ίσως θέλαμε να τα πούμε από κοντά για να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, και μας δόθηκε η ευκαιρία. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, που έχουμε καταφέρει πολύ όμορφες στιγμές μαζί, και ευελπιστούμε και ευχή όλων μας είναι να φέρουμε κι άλλες και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε νέες επιτυχίες».

Για το κίνητρο: «Το κίνητρο υπάρχει μόνο και μόνο με το να βρίσκεσαι σε έναν τέτοιο σύλλογο. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί. Δεν πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη. Από κει και πέρα, η θέληση και των προέδρων να με κρατήσουν και η δική μου θέληση να μείνω εδώ δείχνουν αυτό που είπα πριν, έχουμε μια σχέση όχι μόνο επαγγελματική και φιλική μπορώ να πω"

Για τον Παπαπέτρου: «Μακάρι και με τον Ιωάννη, να πάνε όλα καλά. Το ξέρει πάρα πολύ ότι το θέλω και εγώ ο ίδιος και όχι μόνο εγώ και όλα τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα θέλουμε πάρα πολύ να μείνει, και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι από την πλευρά τους θα κάνουνε το καλύτερο δυνατό, για να επέλθει η τελική συμφωνία».

Για την πρόσληψη Μπλατ: «Είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ήδη στο υψηλότερο επίπεδο, δεν νομίζω ότι χωρούσε στον Ολυμπιακό ένας προπονητής διαφορετικού επιπέδου. Οι πρόεδροι για άλλη μια φορά έδειξαν ότι πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και θέλουν το καλύτερο».