Πρωτοδικείο: «Μπλόκο» στις αιτήσεις, μένει μέχρι τις εκλογές η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!

Το Πρωτοδικείο δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις για νέα διοίκηση στην ΕΟΚ, με αποτέλεσμα η προσωρινή διοίκηση να παραμένει στην ηγεσία της Ομοσπονδίας μέχρι τις εκλογές.

Πρωτοδικείο: «Μπλόκο» στις αιτήσεις, μένει μέχρι τις εκλογές η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!

Την Παρασκευή (4/6) το Πρωτοδικείο αποφάσισε την παραμονή της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας μέχρι της εκλογές, απορρίπτοντας τις αιτήσεις για αλλαγή διοίκησης!

Το σκεπτικό της απόφασης στηρίχθηκε στο ότι η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν ολοκλήρωσε το έργο της, καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί οι αρχαιρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμβαση καθοριστική στην απόφαση πραγματοποίησε ο Τάκης Μπαλτάκος, εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Σε αυτή επισήμανε ότι η προσωρινή διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε, αφού οδήγησε την Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές, όμως αυτές δεν έγιναν ποτέ λόγω παρέμβασης από εξωγενείς παράγοντες.

Πάντως, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η ημερομηνία των αρχαιρεσιών είναι ακόμα απροσδιόριστη. Ωστόσο, ακόμα και έτσι το Πρωτοδικείο έκρινε ότι δεν υπάρχει βάσιμος λόγος για αλλαγή στην ηγεσία της ΕΟΚ.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι είχαν κατατεθεί έξι αιτήσεις για αλλαγή διοίκησης στην Ομοσπονδία! Δύο από την πλευρά Φασούλα, δύο από πλευράς Λιόλιου, μία του ΠΑΟΚ και μία του Μπαλασόπουλου.