Αγραβάνης: Ποινή δύο αγωνιστικών - Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη ο Προμηθέας Πατρών στους επόμενους δυο αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ, στους μικρούς τελικούς για την Basket League.

 Αγραβάνης: Ποινή δύο αγωνιστικών - Δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ

Ποινή δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος είχε αποβληθεί λίγο πριν από το τέλος του πρώτου αγώνα του Προμηθέα Πατρών με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ που δεν δόθηκε και πήγε στα αποδυτήρια, νωρίτερα. Για αυτόν τον λόγο και του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών.

Αυτό σημαίνει, πως ο Αγραβάνης δεν θα παίξει στον αγώνα της Παρασκευής (04/06, 18:00) στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο μικρό τελικό, αλλά και στον τρίτο μικρό τελικό ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Προμηθέας - ΑΕΚ: Ασύλληπτο ξέσπασμα Αγραβάνη «Ντροπή σου ρε μ@λ@» - Toν απέβαλλαν οι διαιτητές (vid)

Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα και συγκεκριμένα, στο 36ο λεπτό του αγώνα, ο Δημήτρης Αγραβάνης έτρεξε στον αιφνιδιασμό για να τελειώσει τη φάση με μπάσιμο. Η άμυνα της ΑΕΚ τον σταμάτησε, ο Έλληνας φόργουορντ έπεσε στο έδαφος και οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα.

Το γεγονός εξόργισε τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές, φωνάζοντας με θυμό αρχικά «Δώσε φάουλ ρε π@υ$, ντροπή σου ρε μ@λ@». Τα... γαλλικά συνεχίστηκαν στους ρέφερι, τα οποία και ακούστηκαν πεντακάθαρα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα.